Ik ben Pixelot, but you can call me LOTTE

Aloha

this is me

Ik ben Lotte, mama van Alice, ZoĆ« & Basil en lifestyle fotograaf. Ik maakte van mijn hobby en passie mijn beroep en werk nu voltijds als fotograaf in mijn eigen bedrijf: Pixelot fotografie. 
Dat doe ik elke dag weer met zoveel plezier. Ik doe wat mij gelukkig maakt en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Daar ben ik jullie dankbaar voor.

Ik hou van reizen (naar overal waar het warm en zonnig is), lekker eten (en liefst ook gezond), dansen op een song die me doet denken aan toen ik een tiener was en in heel foute kledij op een tentfuif stond en ik hou van de zon. Zo een stralend zonnetje, dat doet echt iets met mij. Daar ga ik zelf van stralen en dat laadt mijn batterijen in no time op (geloof me met zo 3 kleine monkeys in huis moeten die vaak opgeladen worden).

Met Pixelot wil ik graag jullie kleine en grootse momenten vastleggen en dat op een spontane en ongedwongen manier. Dus niet poseren en lachen naar de camera maar wel gewoon lekker jezelf zijn. Ik hou van zonovergoten, speelse en vooral spontane foto's.
Ik koos niet zomaar voor de slogan 'Wherever there is love'.
Ik ben zelf een sucker for love tot en met. Liefde is overal en dat is bijzonder. Liefde kan tussen partners maar ook tussen familie en vrienden. Liefde voor je kinderen die zo snel veranderen en groeien of voor je bedrijf dat je zelf uit de grond gestampt hebt en waar je echt wel fier op bent.
Niet enkel liefde voor anderen maar ook liefde voor jezelf.
En zie je, liefde is overal.

MIJN VERHAAL

liefde / zonlicht / puur / spontaan / emotie / speels / samen / eenvoud / imperfectie / kleine gelukjes / details / ...

Pixelot fotografie STAAT VOOR 

Ik weet maar al te goed hoe het is om veel foto's van de kinderen te maken maar er nooit zelf eens bij op te staan (buiten een paar selfies dan). Of om de persoon te zijn in de familie of onder de vrienden die altijd anderen vastlegt op bijeenkomsten maar er dan helaas vaak zelf niet bij opstaat. En dat is echt zo jammer!
Foto's zijn kleine koestermomentjes voor later.
Je ziet een foto en wordt meteen terug meegenomen naar dat moment van toen. En dat is zo waardevol. Geloof me, een shoot is een investering die een leven lang meegaat.

'Een herinnering die je kan blijven herbeleven'

MIJN DOEL

Ik kijk ernaar uit om jullie te leren kennen.

@pixelotfotografie

SHARE THE LOVE

Menu