Bij het boeken van een fotoshoot gaat de klant akkoord met de algemene voorwaarden.
Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op elke soort van dienstverlening door Pixelot fotografie.

# Foto's gemaakt tijdens een fotoshoot kunnen steeds gebruikt door de fotograaf voor marketing- en publicatiedoeleinden. Indien de klant hier bezwaar tegen heeft dient deze dit schriftelijk (per mail) mee te delen.
# De prijzen kunnen op elk moment gewijzigd worden door de fotograaf. Reeds vastgelegde shoots gaan door aan de prijs bij boeking muv huwelijken.
# Huwelijken die op voorhand worden vastgelegd zijn steeds onderhevig aan de prijswijziging van het jaar waarin het huwelijk doorgaat. Indien de prijzen voor huwelijken hoger liggen dan bij boeking dient de nieuwe prijs betaald te worden.
# Beelden gemaakt door Pixelot fotografie mogen door de klant gebruikt worden op sociale media maar dienen steeds een correcte verwijzing naar de fotograaf te krijgen.
# Beelden gemaakt door Pixelot fotografie mogen in geen geval voor commerciële doeleinden gebruikt worden. Leveranciers voor huwelijken mogen de beelden gebruiken mits toestemming van de fotograaf en mits betaling van auteurskosten.
# Bij slecht weer kan de shoot kosteloos verzet worden. De fotograaf bespreekt dit in onderling overleg met de klant.
# Bij boeking van een golden hour shoot kan deze bij volledige bewolking verzet worden mits dit mogelijk is voor de fotograaf. De fotograaf bespreekt dit in onderling overleg met de klant.
# De foto's worden bewerkt in een bepaalde stijl. Deze stijl is eigen aan het werk van Pixelot fotografie en kan niet aangepast worden op vraag van de klant. De klant mag in geen geval de foto's zelf nog bewerken met filter of dergelijke.
# Wanneer geen betaling ontvangen werd na de vervaldatum van de factuur krijgt de klant een herinnering. Wanneer na deze vervaldatum nog geen betaling ontvangen werd zal een wettelijke rente aangerekend worden vanaf de vervaldatum van de factuur.
# Foto's worden door de fotograaf afgeleverd via een gepersonaliseerde online galerij. De klant kan daar het aantal foto's (afhankelijk van welke optie deze boekte) downloaden zonder logo.
# De gemaakte foto's zijn onderhevig aan auteursrechten en blijven steeds eigendom van Pixelot fotografie.
#De foto's mogen door de klant niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden (muv business shoots). Ook mag deze de foto's niet doorgeven voor commerciële doeleinden.
# Cadeaubonnen zijn enkel te verkrijgen via Pixelot fotografie. Deze kunnen opgehaald of verstuurd (€6 Bpost) worden.
# Cadeaubonnen zijn onbeperkt geldig. Zijn de prijzen van de shoots tussen de aankoop van de bon en de eigenlijke shoot zelf veranderd dan dient de klant het verschil bij te betalen.
# De kilometervergoeding is niet inbegrepen bij de bon en moet extra betaald worden.
# De prijzen voor shoots onder 'Friends, Family & Love' zijn steeds van toepassing tot en met 5 personen. Vanaf 6 personen dient een supplement van €20/per bijkomend persoon betaald te worden, 
# De fotograaf rekent voor afstanden >10km vanuit Lichtaart een kilometervergoeding aan van €0,50/km heen en terug naar Lichtaart.
# De fotograaf kan niet aansprakelijk gesteld worden voor gebeurlijke ongevallen tijdens de shoot.
# De fotograaf is niet verantwoordelijk voor lichamelijke of materiële schade veroorzaakt tijdens de shoot.
# De fotograaf is niet aansprakelijk voor afdrukken/uitvergrotingen die niet door de fotograaf zelf gemaakt/besteld werden.
# De fotograaf kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het afleveren van minder mooie of minder goede foto's waarvan de oorzaak niet bij de fotograaf ligt.

Algemene voorwaarden

@pixelotfotografie

SHARE THE LOVE

Menu