Image
Image
Image
Image

Over Pixelot

Ik ben Lotte, mama van A., Z. en B. en afkomstig uit mooie Lichtaart. 
Ik fotografeer nu meer dan drie jaar onder de naam Pixelot fotografie maar fotografie was al veel langer een passie. Ik had er nooit van durven dromen dat ik daar ook echt iets mee zou kunnen bereiken.

Ik sta altijd positief en met een lach in het leven. Ik ben dan ook een echte optimist en probeer van elke situatie het beste te maken want ik geloof dat positieve vibes, postieve gebeurtenissen teweegbrengen.

Ik ben gestructureerd chaotisch. Soms een beetje een ‘kieken zonder kop’ zoals ze zeggen hier in de Kempen maar als puntje bij paaltje komt sta ik stevig in mijn schoenen en komt alles altijd goed. Daar ga ik toch altijd vanuit en meestal is het ook zo. Door mijn chaotisch zijn zou het wel kunnen dat ik een paar minuten te laat ben bij de shoot. Please forgive me for that.

Ik kan ontzettend genieten van lekker én gezond eten. Je zou me een foodie kunnen noemen. In de keuken experimenteren met natuurlijke ingrediënten is dan ook iets wat ik graag doe op een vrij momentje. Al moet ik eerlijk toegeven dat ik dat zelf expirementeren in de keuken de laatste jaren liever inruil met lekker én gezond te gaan eten. Daar kan ik ontzettend van genieten.

Lotte in 10 woorden:
positief – spontaan – genieten – fotografie – liefde – reizen – eten – mama – gezond – zon

Pixelot staat voor mooie, spontane foto’s in een natuurlijke omgeving. 
Ik doe enkel lifestyleshoots en maak dus geen gebruik van een fotostudio. 
Waarom niet?
* Één: Omdat ik er geen heb.
* Twee: Omdat ik hou van foto’s in de natuur of bij jouw thuis in jouw 'natuurlijke habitat'. De foto's zijn dan niet geforceerd en veel spontaner.

Ik laat mijn klanten lopen, dansen, mopjes vertellen, lachen, … zodat ik in een ongedwongen sfeer je mooiste en meest spontane kant kan vastleggen. En geloof me, iedereen pakt op foto. Er zitten altijd heerlijk mooie foto’s tussen. Daar moet je alvast niet over twijfelen.

De befaamde golden hour shoots zijn mijn favoriete shoots en een beetje mijn specialiteit. De gouden gloed van de ondergaande zon, dat zacht en warm licht is zo ontzettend mooi. Het laat je stralen en geeft veel opties tijdens de shoot. Ik speel graag met dat licht zodat je veel verschillende foto's hebt nadien. Golden hour is een uur na zonsopkomst of een uur voor zonsondergang. 
Uiteraard kan ik ook op andere momenten van de dag shoots doen, dat zijn dan geen golden hour shoots maar alles heeft zo zijn charme.

Ook huwelijken doe ik ontzettend graag. We leren elkaar altijd eerst kennen via een kennismakingsgesprek waarop we samen jullie dagindeling en de verwachtingen naar elkaar toe overlopen. Ik hou ontzettend van de liefdevolle sfeer en beeldschone momenten op zo’n dag. Deze maken van mij een (nog) gelukkig(er) mens. 
Ik ben zelf altijd ontzettend benieuwd naar de foto's en begin dan ook zo snel mogelijk aan het selecteren en bewerken van de beelden. Omdat ik huwelijken toch nog nét iets specialer vind dan andere schoots voorzie ik daarvoor een mooie usb in een doosje met een verrassing. Dat maakt het toch net iets specialer en nog fijner om te krijgen. 

Als mama van drie jonge kinderen weet ik heel goed hoe het is. Je maakt zelf wel mooie foto’s van je kinderen en je partner staat er misschien ook eens bij op maar een foto van heel het gezin, daar komt het nooit van. En dat is zo jammer.
Vaak hoor ik van klanten dat ze getwijfeld hebben om een shoot te laten doen maar dat ze zo ontzettend blij zijn dat ze er toch voor gegaan zijn. Daar moet ik dan spontaan van glimlachen. 
Het geeft me ontzettend veel voldoening om jou gelukkig te maken met mijn werk én mijn passie.

background

Zo ken je me al net iets beter. 
Laat jouw verhaal achter bij het contactformulier en we maken er samen iets moois van.

Liefs Lotte